Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Próbáltunk segíteni...

2010.06.13

Próbáltunk segíteni...

Az elmúlt héten a Veszprém megyei Jobbik szervezetek is ki akarták venni a részüket az árvízkárosultak megsegítésében.

A litéri Jobbik alapszervezet kezdett gyűjtésbe. A Magyar Nemzeti Gárda felhívására csatlakozott a tapolcai Jobbik és a Tapolcaiak a Nemzetért egyesület is. Sikerült összegyűjtenünk egy Skoda kisteher-autónyi tartós élelmiszerből, tisztítószerből, fertőtlenítőből, ivóvízből álló csomagot.

Kép

Két tagtársunk ezzel az adománnyal elautózott Litérre, ahol átpakolták az adományt az öt kisteher-autóból álló karaván egyikébe. Sajóecsegre indultak az autók a tíz tonna rakománnyal, onnan tovább mentek Szendrőre és Edelénybe. Az Edelénybe szánt segélyt személyesen Molnár Oszkár (Edelény polgármestere) és Pavelce László (speciális mentők vezetője) vette át, akik nagyon hálásak voltak minden apró segítségért.

Tagtársunk elmondása szerint, az ottani helyzet elkeserítő, a híradások képtelenek azt hitelesen, átérezhetően visszaadni. Ezért az adományok gyűjtését nem lehet abbahagyni, mert sajnos, ami eddig összegyűlt az vajmi kevés.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden felajánlást. Külön köszönet illeti Nemesgulácsot, ahol kb. annyi felajánlás jött össze, mint Tapolcán.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ajka

(AJKA, 2010.06.13 15:47)

A NAPLÓ csúsztatásai:
Adomány a megyéből a bajbajutottaknak (frissítve: rengeteg fotóval, videóval)
http://bit.ly/d1Iuig

Bajom van!

(Hattyú, 2010.06.13 11:55)

Tényleg derék dolog! Én is ajánlottam fel ivóvizet, és pénzt is küldtem.

Ilyenkor elszoktam gondolkodni! Hol vannak a bankok? Hol vannak a nagy profitot hozó cégek? Sehol! Megint csak a kis ember segít a kisembernek!
Itt van nem messze a Kékúti ásványvíz üzem. Valaki hallott arról, hogy csak úgy egy teherautónyi ásványvizet vitt volna oda?

tapolca

(A V, 2010.06.13 11:49)

derék!